top of page

Leave-in conditioner

Ontdek de ultieme leave-in conditionerbar van O'seap, speciaal ontwikkeld voor krullen en droog haar dat een extra boost nodig heeft. Deze conditioner zit boordevol natuurlijke elementen, waaronder macadamia-olie, castorolie, jojoba-olie, cupuaboter, mangoboter, panthenol en zelfs olie met algenextract.

 

Iedereen weet dat haar soms extra voeding en hydratatie nodig heeft. Onze leave-in conditioner is ontworpen om aan die behoeften te voldoen. Het helpt je lokken te verzachten, te ontwarren en te voeden, terwijl het ook de elasticiteit en glans van je droge of krullende haar verbetert.

De combinatie van macadamia-olie, castorolie en jojoba-olie voedt diep in de haarschacht en voorkomt dat je haar uitdroogt.

 

De cupuacu-boter en mangoboter voeden je lokken met essentiële voedingsstoffen, terwijl panthenol het haar versterkt, beschermt tegen beschadiging en intens hydrateert.

 

Wat deze leave-in conditioner echt uniek maakt, is de toevoeging van olie met algenextract. Dit natuurlijke ingrediënt helpt bij het definiëren van krullen en het versterken van droog haar, zodat je haar er levendig en veerkrachtig uitziet.

bottom of page