top of page
zee website.jpg

OVER O'SEAP

Hey, ik ben Marijke!

Al een hele tijd stel ik mij vragen over de enorme hoeveelheden plastic die in de zeeën en oceanen gedumpt worden. De cosmetica industrie is een van de grote bijdragers. Met O'seap wil ik vooral mensen bewust maken dat het anders kan, dat de plastic flessen in de badkamer eigenlijk niet meer nodig zijn en dit zonder in te leveren op kwaliteit, integendeel!

Ik ontwikkelde de producten van mijn dromen, geïnspireerd door mijn eigen gevoelige huid. Door het lezen van vele labels en info over ingrediënten werd ik gedegouteerd. Met O'seap maakte ik niet enkel producten maar ook een verhaal en producten die een gevoel opwekken waardoor ze een speciale gebruikservaring hebben.

Ik heb mijn eigen liefde voor de zee geprojecteerd op mijn producten, van geuren tot kleuren tot de ingrediënten uit de zee.

 

Uiteraard wil ik ook bijdragen tot een betere leefwereld, daarom werden de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en vormt O'seap een zandkorreltje in de richting van een toekomst met minder impact op het milieu!

 

Sea-riously, every effort counts!

mijke 1.jpg

Waarom O'seap

1

Plastic free for the sea

De zee en het zeeleven lijden onder de plasticsoep. Iedereen weet dit, iedereen ziet dit maar tot op heden gebeurt er nog niet genoeg. 

 

Waarom nog verzorgingsproducten voor in de douche of het bad kopen in plastic flessen als bars duurzamer zijn? De zee is heel waardevol, ze biedt zoveel, eb en vloed, geven en nemen. Geen plastic verpakkingen en geen plastic in mijn producten.

 

De tijd is nu, elke inspanning telt, laat ons samen surfen op een golf van vernieuwing.

2

Safety first

Toen ik besefte welke stoffen er allemaal gebruikt worden in producten, wou ik enkel nog producten gebruiken die volledig natuurlijk zijn.

Nadat ik meer en meer begon te leren, kwam ik echter tot de vaststelling dat niet alles volledig natuurlijk kan zijn als je kwaliteitsvolle producten wenst te maken en dus bepaalde keuzes moet maken.

Ik kies alle ingrediënten zorgvuldig maar ben wel van het principe dat veiligheid het belangrijkste blijft, zeker voor kinderen.

Alle producten werden gecertificeerd voor gebruik bij kinderen en baby's maar ze bevatten ook allemaal een mild bewaarmiddel, omdat ik veiligheid vooropstel.

Ik wil hierover ook transparant zijn en bij elke bar kun je bekijken wat de ingrediënten precies zijn. Je kunt mij ook steeds contacteren als je met specifieke vragen zit.

3

Topkwaliteit

Aangezien alle producten door mij handgemaakt worden is er een groot toezicht op de kwaliteit van de producten.

Het is niet enkel belangrijk om de plastic flessen te vermijden, het is even belangrijk om ervoor te zorgen dat bars ook van hoge kwaliteit zijn zodat mensen niet het gevoel krijgen dat ze moeten inboeten op kwaliteit.

Alle ingrediënten, in het bijzonder de natuurlijke ingrediënten, worden zorgvuldig geselecteerd.

Ik neem hierbij ook de oorsprong van de producten in acht, zodat ook daar geen hoge impact is (op milieu of mensen). Bij alle stappen die ik zet, denk ik na over de balans tussen kwaliteit, impact op het milieu of de mensen.

Duik met huid en haar in O'seap!

bottom of page