top of page
  • Foto van schrijverMijke

Een stromende start: welkom bij O'seap

Bijgewerkt op: 23 dec. 2023

Ondertussen publiceerde ik mijn website sinds 01.12.2022. Hoe spannend was dat! Na jaren voorbereiding, heel wat ervaring opdoen en vooral hard werk gaat het plots voorbij met één druk op de knop.


Daarna is het afwachten. Jezelf constant afvragen of er iemand iets zal bestellen, wat mensen denken over de website, over de posts op facebook. Een heel vreemde tijd, spannend maar tegelijk heel stresserend, hoopvol en tegelijk afwachten met een bang hartje.


De eerste bestellingen kwamen binnen, ik maakte ondertussen 25 pakketjes (wauwie!). Bij elke bestelling die binnenkomt maakt mijn hart een sprongetje. Ik kan het gevoel niet beschrijven maar wil iedereen vooral bedanken: iedereen die de facebookpagina volgt, die de website bezoekt, die over O'seap praat tegen anderen, die bestelde; die op gelijk welke manier helpt om O'seap te laten groeien.


Ik kijk uit naar het vervolg, hoopvol, vol verwachtingen, dankbaar.


Ik hoop ook dat jullie blijven delen, liken, bestellen, me laten weten hoe jullie de producten ervaren en ook deze blog volgen, waarop nog veel info zal verschijnen.


Thanks, Mijke.

73 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


gekregen als geschenkje ... (h) eerlijke zeepjes ... aanrader💚

Like
bottom of page