top of page
20221009_172047 (2023_09_24 09_51_20 UTC).jpg

WIE BEN IK

Ik ben Marijke,

Al een hele tijd stel ik mij vragen over de enorme hoeveelheden plastic die in de zeeën en oceanen gedumpt worden. De cosmetica industrie is een van de grote bijdragers. Met O'seap wil ik vooral mensen bewust maken dat het anders kan, dat de plastic flessen in de badkamer eigenlijk niet meer nodig zijn en dit zonder in te leveren op kwaliteit, integendeel!

Ik ontwikkelde de producten van mijn dromen, geïnspireerd door mijn eigen gevoelige huid. Door het lezen van vele labels en info over ingrediënten werd ik gedegouteerd. Met O'seap maakte ik niet enkel producten maar ook een verhaal en producten die een gevoel opwekken waardoor ze een speciale gebruikservaring hebben.

Ik heb mijn eigen liefde voor de zee geprojecteerd op mijn producten, van geuren tot kleuren tot de ingrediënten uit de zee.

 

Uiteraard wil ik ook bijdragen tot een betere leefwereld, daarom werden de ingrediënten zorgvuldig geselecteerd en vormt O'seap een zandkorreltje in de richting van een toekomst met minder impact op het milieu! Sea-riously, every effort counts!

foto van oprichtster O'seap
bottom of page